W tym wątku piszcie jakie macie
Goście nie mogą przeglądać linków. Zarejestruj się ! i jakich akcesoriów do nich używacie ( słuchawki , karty pamięci , etui , rysiki itp) , piszcie swoje opinie (może komuś się przydadzą przy wyborze telefonu)
Ja mam nokie N73 ME
Tel spoko ale juz dojechany, ma wade fabryczna bo styki na tylnej klapce te od aparatu po jakims czasie po prostu nie lacza i sie aparat nie wlacza, a tak to smiga idealnie.
I czasem sobie smigam z 3510i ale tak dla jaj.

Ja mam E50 do tego sluchawki orginalne z noki, sluchawke z mikrofonem do samochodzu , karte pamięci 1GB mini SD i kabel do kompa .
Co do telefonu
Wszystko pięknie lecz miałem po roku problem akurat jeszcze gwarancje miałem telefon się zwiesił i koniec,zaczął się wieszać co 5 min po włączeniu lub w ogóle się nie włączał zmienili mi Softa za free(gwarancja).Lecz po kilku dniach użytku zauważyłem że Java na tym sofcie jest zblokowana i nie działa.Ale ogólnie się tym nie przejąłem większość programów mam na symbiana i mi to wystarcza.key + certyfikat mam więc all crakuje bez problemu ;P
Telefon jest dość wytrzymały jedyne co to po pijaku górna ( gumka ) mi się odkleiła i ją zgubiłem.
Po 2 latach użytkowania wszystko pięknie klawisze działają bez problemu,bateria mi trzymie 3-4 dni,wyświetlacz śmiga bez problemu brak zarysowań(żadnych ochronnych foli nie używałem).
Wady?:
Jedyną wadą tego telefonu jest chyba to że bardzo wolno pracuje w pełni zapełnionej pamięci.
Iphone 3g

mam już go z 1,5 roku xD ale mi sie podoba kupujcie sobie takie xD

Mam Samsung E250i , jak dla mnie jest ok.
Kupilem go za 270zl. +(sluchawki,rok gwarancji)
Sluchawki od niego juz rozwalilem ,mialy ostra koncowke i sobie nia pomarancze w szkole obieralem ;p
Glupio troche jest to w nim ze nie mozna zainstalowac innej kompozycji.
Jest dosc wytrzymaly,sam testowalem ;d
Mam juz go ponad rok i nic sie nie popsulo (oprocz sluchawek).
N70 - fajny ale powoli szykuje sie do kupna nowego
Nokia 1200, niezniszczalny, bateria trzyma 2 tyg, przydatne funkcje + latareczka.
Wbrew pozorom, rok wprowadzenia na rynek - 2007

Nokiaa 3310 zastepcza heh .Szykuje na nowy jbc bazar sprzedam dwa uszkodzone moje ukochane LG ku 990i
posiadam telefon lg cookie kp501, jest on dotykowy. Sam w sobie telefon jest fajny ale niepolecam przy sms-ach...
Posiadam telefon Nokia X3 wysuwana muzyczna , jest koloru Czerwono-Czarnego mam ją 1miesiąc

Posiada Słuchawki, Kartę pamięci 2GB! jest ona nie dotykowa